Material grabat durant les Ières i IInes Jornades de Coeducació organitzades a l' Octubre 2010 i l' Abril 2012 per FETE-UGT

El programa de formació en coeducació té continuïtat si et ve de gust sumar-te i vols més informació escriu-nos feteforma1@catalunya.ugt.org

dijous, 14 d’octubre del 2010

Marta Selva i Masoliver


És historiadora, llicenciada en Història Moderna i Contemporània per la Universitat Autònoma de Barcelona. Des de 1975 ha format part de la cooperativa Drac Màgic, que té com a objectiu la difusió de la cultura audiovisual i que organitza, entre d’altres activitats, la Mostra de Films de Dones de Barcelona de la qual ha estat coodirectora.

És professora de cinema i audiovisuals a la Facultat Rovira i Virgili. També ha impartit classes a la Universitat Oberta de Catalunya, la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat Autònoma de Barcelona des de 1997, desenvolupant matèries a les llicenciatures de Publicitat, Periodisme i Comunicació Audiovisual.

Ha publicat diversos estudis, ponències i comunicacions sobre la representació de les dones en els mitjans de comunicació, elaborant també materials pedagògics i de difusió cinematogràfica.

Va formar part del Projecte Educatiu de Ciutat de l’Ajuntament de Barcelona, va participar a la comissió assessora per a la reforma educativa del Departament d’Ensenyament i va ser vicepresidenta del Fòrum d'Entitats de persones usuàries de l'audiovisual, del Consell de l'Audiovisual de Catalunya.

Actualment és presidenta de l'Institut Català de les Dones, des del 2003.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada